Het project MOOI wil verzekeren dat er op elk moment toegang is tot betrouwbare, belangeloze, toegankelijke en up-to-date overzichten en wegwijzers. Ook het VAPH werkt mee.
Om deze doelen te bereiken heeft het project MOOI enkele producten ontwikkeld om het vinden van informatie (rond rechten, ondersteuning, procedures …) makkelijker te maken voor ouders van kinderen met extra zorgnoden. Graag willen de projectmedewerkers daarover feedback zodat ze ze nog beter kunnen maken.
Waar gaan de producten over?
- Er is een (vermoeden) van een extra zorgnood - wat moet u eerst doen?
- Mijn kind met extra zorgnoden wordt 18 - wat moet ik weten?
- Welke woonopties zijn er voor mijn kind met extra zorgnoden?
Wie zoeken de projectmedewerkers?
Ze zijn op zoek naar ouders van een kind met extra zorgnoden en professionals die hen ondersteunen. Uw ervaring en perspectief zijn van onschatbare waarde om hun producten verder te verfijnen. U kunt ervoor kiezen om producten van een of meerdere thema's te testen, afhankelijk van uw interesse en situatie.
Hoe kunt u de producten testen? Hoe kunt u deelnemen?
- Door thuis te testen op uw computer (u hebt een pc en internet nodig) tussen 15 oktober en 15 november
- Door deel te nemen aan een online groepsmoment of een live groepsbijeenkomst in Leuven.
- Online: dinsdagavond 5 november (20-22 uur)
- Live in Leuven in november
Wat vragen de projectmedewerkers van u?
- Ongeveer twee uur van uw tijd.
- Eerlijke feedback over uw ervaring met de producten.
- Het invullen van een korte vragenlijst.
Hebt u interesse?
Laat het de projectmedewerkers weten door het inschrijvingsformulier in te vullen: https://forms.office.com/e/HCHP0q4JZV(opent nieuw venster).
MOOI is een project van Gelijke Kansen uitgevoerd door Magenta en staat voor ‘Mantelzorgers Op zoek naar Onafhankelijke Informatie’. Het MOOI-project wil mee bijdragen aan de take-up van rechten voor personen met een handicap, en inclusie bevorderen. Door dit project willen ze verzekeren dat er op elk moment toegang is tot betrouwbare, belangeloze, toegankelijke en up-to-date overzichten en wegwijzers. Ook het VAPH werkt mee aan dit project. Het project loopt nog tot eind 2024.