25 september 2024

Bevraging Logeren met Zorg

Wilt u graag op vakantie gaan, maar lukt dat niet omdat u of iemand in uw naaste omgeving een zorgnood hebt? Dan is hospitality+(opent nieuw venster), een initiatief van Toerisme Provincie Antwerpen, misschien iets voor u.

Een twintigtal toeristische logies in de Kempen, Scheldeland, Antwerpen en Mechelen beschikken over een netwerk van professionele zorgverstrekkers. Kine, verpleging of gebruik van een zuurstoffles: tijdens de vakantie loopt alles moeiteloos voort.

Toerisme Provincie Antwerpen zou graag van u willen horen of u van dit bijzondere vakantieaanbod gebruik zou kunnen maken en waarom wel/niet.

Klik hier voor het invullen van de vragenlijst(opent nieuw venster)

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten, en als u voor 13 oktober 2024 antwoordt, maak u kans op een verblijf in een logies van hospitality+ (overnachting + ontbijt) naar keuze.

Ondervindt u moeilijkheden bij het invullen van de vragenlijst, en hebt u graag hulp, bel dan gerust op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 9.30 uur en 15.00 uur naar Liesbet van Toerisme Provincie Antwerpen op het nummer 03 240 63 90.

Lees alle nieuwsberichten